Onze diensten

De ontwikkeling van voertuigelektronica staat niet stil. Het is een sneltrein van nieuwe technologie, straffe elektronica en intelligente besturingssystemen. Het vinden van de juiste diagnose in een defect voertuig is een steeds groter wordende uitdaging.

Onze techniekers volgen op regelmatige basis opleidingstrajecten in praktijkgerichte trainingen: diagnose, systemen en merken.

Met de diagnosecomputers van Bosch en Actia beschikken we over constante updates van ontwikkelingen en informatie. Hiermee kunnen we herprogrammeren en software-updates uitvoeren. Dit zijn onze tools bij de zoektocht naar uw probleem!

Airco behandeling

Slechte of onaangename geurtjes in de auto? Wij behandelen dit met het Aircomatic Systeem van Wynns.
Dit milieuvriendelijke product ontsmet en ontgeurt uw aircocircuit op een doeltreffende manier: de fijne verneveling uit de verdamper verwijdert slechte geuren en nicotinereuk uit uw airconditioning systeem.
Lees meer

Banden

Rijdt u met een personenwagen? 4x4? Camionette? Bij ons vindt u de beste kwaliteit autobanden die past bij uw rijgedrag, voertuig en budget! Wilt u winter- of zomerbanden? Wij adviseren u bij de juiste keuze, want iedere band heeft een eigen functie en unieke eigenschappen. Uw bestelling wordt bij ons geplaatst.
Lees meer

Batterijen

Naast het starten gebruik je een batterij voor veel meer! Met koud weer of juist warm weer kan uw auto startproblemen geven. De batterij opladen heeft dan vaak geen zin meer. Om te voorkomen dat u ergens langs de weg staat, raden wij u een regelmatige check-up aan. Dit kan zonder afspraak (zie quickservice) en duurt maar 5 minuten.
Lees meer

Carrosserie

Bij een ongeval wordt de expertise hier uitgevoerd in samenwerking met een erkend expertisebureau dat door uw verzekeringsmaatschappij wordt aangesteld. Een correcte kostenbegroting en een gedetailleerd bestek worden hier in opgemaakt. Bij kleine deukjes (schade van hagel, parkeren, transporteren …).
Lees meer

Diagnostiek

De ontwikkeling van voertuigelektronica staat niet stil. Het is een sneltrein van nieuwe technologie, straffe elektronica en intelligente besturingssystemen. Diagnoseapparatuur is onmisbaar in elke moderne garage. Onze techniekers volgen op regelmatige basis opleidingstrajecten in praktijkgerichte trainingen: diagnose, systemen en merken.
Lees meer

Hybride rijden

Kies je voor minder onderhoud en milieubewuster rijden? De elektrische auto heeft meer en meer succes, er zijn minder onderdelen die onderhouden moeten worden, wat de kosten, afhankelijk van het model, een stuk lager maken.
Auto's gebaseerd op elektrische of hybride systemen mogen dan al qua gebruik en vormgeving...
Lees meer

Keuringsservice

Gedaan met lang wachten voor de autokeuring! Wij laten uw wagen keuren voor u hem mist. U verliest zelf geen tijd meer aan een keuring en moet er ook niet onnodig vrijaf voor nemen. In onze garage maken wij uw wagen keuringsklaar, zodat hij de verplichte technische controle doorstaat en u zich veilig in het verkeer kan begeven.
Lees meer

Onderhoud en herstelling

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Wanneer is mijn auto aan een onderhoud toe? Wat is precies het verschil tussen een klein en een groot onderhoud?” Ieder merk en iedere motor is anders. In uw instructieboekje vindt u een onderhoudsschema. Vaak zijn er echter speciale werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een bepaalde kilometerstand.
Lees meer

Pechverhelping

Pech met de wagen komt altijd op een slecht moment, of u nu met de auto naar de winkel, de school, het werk of op uitstap gaat. De meeste mensen hebben in hun autoverzekering pechverhelping en kunnen de auto laten depanneren naar onze garage.
Eén telefoontje naar ons en wij regelen dat uw defecte wagen bij ons diezelfde dag wordt afgeleverd. Lees meer

Remmen

Goedwerkende remmen …. Ze zijn zo goed als geruisloos in alle rijomstandigheden en dragen bij tot optimale prestaties, veiligheid en comfort. Dat remmen slijten, is niet meer dan normaal. En hoe vaker u ze gebruikt, hoe sneller de slijtage.
Als u een schurend of piepend geluid hoort tijdens het remmen, of als u harder op het rempedaal moet trappen dan normaal, kan het zijn dat de remblokken of –schijven versleten zijn.
Lees meer

Ruiten

Heeft uw ruit een barst? Een sterretje? Steenslag? Wij vervangen of repareren iedere autoruit, van ieder automerk, van ieder bouwjaar. Bovendien gebeurt de herstelling heel vakkundig en worden steeds kwaliteitsmaterialen gebruikt.
U kunt bij ons ook uw ruiten laten blinderen of tinten met kwaliteitsfolie. Zo weert u dieven en hebt u meer privacy! Lees meer

Quickservice

Zonder afspraak en met de glimlach staat er een technicus klaar om uw kleine herstellingen te repareren. Hulp nodig bij het vervangen van een lampje? Of een ruitenwisser? Een deur die klemt of slecht sluit? Batterij controleren? Uitmeten van de diepte van de bandgroef? Foutmelding op het dashboard? Lees meer